b_250_180_16777215_00_images_stories__mg_9186-d.jpgKompanija MG d.o.o. - distributer profesionalne higijene, prisutna je na tržištu Srbije još od 2000. godine. Tokom svog višegodišnjeg rada uspela je da se pozicionira kao jedna od vodećih kompanija u svojoj oblasti delovanja.

U prilog tome govore naši brojni inostrani partneri čije proizvode iz godine u godinu verno distribuiramo. Kompanija Kimberly-Clark, Tana Professional, Rubbermaid, Georgia Pacific, 3M, VDM, GFL, Brenta i Jofel su neki od svetskih proizvođača koji su u nama prepoznali kvalitet i potencijal ozbiljnog disributera profesionalne higijene.

b_250_180_16777215_00_images_stories__mg_9367-.jpgMG d.o.o. danas, raspolaže  širokom distributivnom mrežom strateški raspoređenoj po celoj Srbiji. Sedište kompanije se nalazi u Novom Sadu odakle se putem našeg finansijsko-računovodstvenog odseka vodi računa o kompletnom tržištu Srbije.

Isto tako, celokupan transport i isporuka vrše se iz sopstvenog magacina putem našeg dobro opremljenog voznog parka. 

Osim u Novom Sadu, kancelarije našeg preduzeća nalaze se kako u Beogradu tako i u Nišu. Kako bismo obezbedili što bolju pokrivenost celokupnog tržišta rasporedili smo i poslovne jedinice po čitavoj teritoriji Srbije. Tako da danas sa zadovoljstvom možemo da kažemo da smo, pored Novog Sada, Beograda i Niša, dostupni sadašnjim i potencijalnim kupcima u sledećim gradovima: Subotica, Kikinda, Šabac, Kragujevac, Čačak, i Vranje.altaltalt